• Laagste prijsgarantie
 • Snelle levering

Acryl Zitkussens

1Filter(s)

Huidige filters
 1. Stof tuinkussen Acryl Verwijder dit artikel
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

15 producten

Terug
Filteren
 1. Speciale prijs  26,99 Normale prijs € 38,00
 2. Speciale prijs  26,99 Normale prijs € 38,00
 3. Speciale prijs  26,99 Normale prijs € 38,00
 4. Speciale prijs  26,99 Normale prijs € 38,00
 5. Speciale prijs  26,99 Normale prijs € 38,00
 6. Speciale prijs  26,99 Normale prijs € 38,00
 7. Speciale prijs  26,99 Normale prijs € 38,00
 8. Speciale prijs  43,99 Normale prijs € 62,00
 9. Speciale prijs  43,99 Normale prijs € 62,00
 10. Speciale prijs  43,99 Normale prijs € 62,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

15 producten

Zitkussens maken je tuin vrolijker en leuker. Geniet van verschillende zomerse kleuren op je terras op je tuinbank en breng de zomer iedere dag naar jouw tuin. Met zitkussens haal je plezier en gezelligheid naar jouw tuin, waardoor je iedere keer weer kunt genieten van de tuinkussens. Zitkussens worden onderverdeeld in drie hoofdcategorieën, namelijk: plof zitkussen, matras zitkussen en hockerkussens. Maak gebruik van filters en kom hierdoor sneller tot jouw gewenste tuinkussens.


Weet je welk type kussen je wilt bestellen, maar nog niet welke kleur of motief. Maak gebruik van de filters en laat hiermee naar voren komen welke kussens bij jouw tuin passen. Kies je voor een meerkleurig kussen of juist een unikleurig tuinkussen. Wil je er een print op of kies je er een met strepen. Alle zitkussens zijn vierkant of rechthoekig van vorm.


Materiaal tuinkussen

Kies zorgvuldig het materiaal tuinkussen. Om een juiste keuze te maken is het materiaal belangrijk. Kies je voor een warmtewerend zitkussen of toch voor een sterker en duurzame stof katoen. Of een combinatie van katoen en polyester. Daarnaast is het motief belangrijk, want hoe moet jouw zitkussen er uit komen te zien. Ga je voor een kleur of meerkleurig of toch een motief op het tuinkussen.


Zitkussens kopen

Kussens koop je makkelijk online in de webwinkel. Maak je keuze en wij leveren binnen 2-5 werkdagen de tuinkussens bij jou af in zowel Nederland als Belgie. Wil je op een specifieke dag de tuinkussens ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder bij het maken van een juiste keuze. Ook voor een offerte of andere vragen kun je terecht bij onze klantenservice. Heb je zitkussens ontvangen, maar zijn deze niet naar wens. Je hebt bij aankoop in een webwinkel altijd 14 dagen recht van retour.